Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

PLAĆENI PROGRAM ZA „LIDERE BUDUĆNOSTI“

Nova šansa za studente-od usavršavanja do zaposlenja

PRIJAVI SE NA PLAĆENI PROGRAM ZA „LIDERE BUDUĆNOSTI“ U KOMPANIJI CARLSBERG SRBIJA!

 

Čelarevo, 10.4.2014.

 

Ambiciozan si i uspešan student? Tražiš priliku da pokažeš šta znaš i možeš? Kompanija Carlsberg Srbija raspisuje konkurs za jednogodišnji plaćeni program za ambiciozne i uspešne studente - „Program za lidere budućnosti“. Cilj programa je da ti omogući da razviješ svoje potencijale i postaneš lider, da naučiš i pokažeš najbolje - ne propusti priliku!

 Koga tražimo?

Tražimo ambiciozne i istaknute studente žedne uspeha, koji su spremni da prihvate izazov i žele da dokažu da baš oni mogu jednog dana postati LIDERI jedne od najbrže rastućih pivarskih kompanija na svetu. Naši idealni kandidati su se obrazovali u oblastima saobraćaja, logistike, organizacionih nauka ili prehrambene tehnologije, žele da rade u oblasti proizvodnje ili lanca snabdevanja kupaca (logistike), ali i da iskuse rad u drugim sektorima.

Kako da saznaš više o programu?

Prati našu stranicu na Facebook-u ili poseti sajt naše kompanije.

Kako da se prijaviš?

Brzo i lako - na portalu poslovi.infostud ili na sajtu kompanije Carlsberg Srbija.

Koji je rok za prijavu?

31. maj 2014. godine

 Kako ćemo izabrati najbolje?

U nekoliko u faza, od juna do septembra. Ukoliko uđeš u uži izbor, bićeš obavešten do polovine jula!

 Kada počinje program?

1. oktobra 2014. godine

 Kako izgleda „Program za lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija?

Kroz jednogodišnje angažovanje u našoj kompaniji, imaćeš priliku da upotpuniš svoje dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Upoznaćeš se sa radom u sektorima proizvodnje, lanca snabdevanja kupaca, prodaje, marketinga, finansija, kao i sa kompletnim poslovanjem kompanije. Osim učešća u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, dobićeš šansu i da se oprobaš u radu na projektima na kojima sarađuju različiti sektori kompanije.

Proširi vidike i upoznaj se sa dobrom praksom koju su razvili naši stručnjaci. Ukoliko si kroz godine studiranja vredno gradio osnovu za svoju karijeru, a žedan si znanja i uspeha, ovim programom želimo da ti otvorimo vrata uspešne karijere. Ukoliko budeš među najboljima, dobićeš priliku da se pridružiš našem timu i da karijeru nastaviš kao zaposleni kompanije Carlsberg Srbija.

 
© Univerzitet u Beogradu - Saobracajni fakultet 2006-2010.