Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

ПЛАЋЕНИ ПРОГРАМ ЗА „ЛИДЕРЕ БУДУЋНОСТИ“

Нова шанса за студенте-од усавршавања до запослења

ПРИЈАВИ СЕ НА ПЛАЋЕНИ ПРОГРАМ ЗА „ЛИДЕРЕ БУДУЋНОСТИ“ У КОМПАНИЈИ CARLSBERG СРБИЈА!

Челарево, 10.4.2014.

 

Амбициозан си и успешан студент? Тражиш прилику да покажеш шта знаш и можеш? Компанија Carlsberg Србија расписује конкурс за једногодишњи плаћени програм за амбициозне и успешне студенте - „Програм за лидере будућности“. Циљ програма је да ти омогући да развијеш своје потенцијале и постанеш лидер, да научиш и покажеш најбоље - не пропусти прилику!

 Кога тражимо?

Тражимо амбициозне и истакнуте студенте жедне успеха, који су спремни да прихвате изазов и желе да докажу да баш они могу једног дана постати ЛИДЕРИ једне од најбрже растућих пиварских компанија на свету. Наши идеални кандидати су се образовали у областима саобраћаја, логистике, организационих наука или прехрамбене технологије, желе да раде у области производње или ланца снабдевања купаца (логистике), али и да искусе рад у другим секторима.

Како да сазнаш више о програму?

Прати нашу страницу на Facebook-у или посети сајт наше компаније.

Како да се пријавиш?

Брзо и лако - на порталу poslovi.infostud или на сајту компаније Carlsberg Србија.

Који је рок за пријаву?

31. мај 2014. године

 Како ћемо изабрати најбоље?

У неколико у фаза, од јуна до септембра. Уколико уђеш у ужи избор, бићеш обавештен до половине јула!

 Када почиње програм?

1. октобра 2014. године

 Како изгледа „Програм за лидере будућности“ у компанији Carlsberg Србија?

Кроз једногодишње ангажовање у нашој компанији, имаћеш прилику да употпуниш своје досадашње знање драгоценим практичним искуством. Упознаћеш се са радом у секторима производње, ланца снабдевања купаца, продаје, маркетинга, финансија, као и са комплетним пословањем компаније. Осим учешћа у локалним и међународним пројектима Carlsberg Групе, добићеш шансу и да се опробаш у раду на пројектима на којима сарађују различити сектори компаније.

Прошири видике и упознај се са добром праксом коју су развили наши стручњаци. Уколико си кроз године студирања вредно градио основу за своју каријеру, а жедан си знања и успеха, овим програмом желимо да ти отворимо врата успешне каријере. Уколико будеш међу најбољима, добићеш прилику да се придружиш нашем тиму и да каријеру наставиш као запослени компаније Carlsberg Србија.

 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.