Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Рачунарски центар Саобраћајног факултета

21.12.2015. - Прекиди у раду интернет сервиса

Oбавештавамо вас да ће 23.12.2015. у 17ч почети планирано одржавање у АМРЕС чворишту услед чега ће доћи до повремених прекида веза ка академским институцијама.
Завршетак одржавања се очекује до вечерњих часова о чему ћете бити обавештени.

02.12.2015. - Отежани рад мреже услед DDoS напада

Управо смо добили информацију да су у претходних недељу дана забележени повремени DDoS (Distributed Denial of Service) напади великог интезитета на поједине кориснике академске мреже. Поменути DDoS напади су довели до преоптерећења линкова што је за последицу имало отежани рад и утицај на перформансе АМРЕС сервиса. Од почетка ових напада АМРЕС је константно на вези са надпровајдерима будући да велика количина саобраћаја пристиже у академску мрежу и да у нападима учествовује око 55,000 IP адреса са Интернета.
Захваљујемо се на стрпљењу и очекујемо да ће проблем бити решен врло брзо.

29.11.2015. - РЦУБ-ов сервер привремено у квару 

Обавештавамо вас да је РЦУБ-ов сервер тренутно у квару па  је због тога прилично отежан приступ интернету. Техничке службе су на терену и труде се да квар отклоне у најкраћем року. 

ее
У чворишту АРМУНС-а (у Новом Саду) , дошло је до нестанка електричне енергије. У наредних 30 минута доћи ће до пада примарног линка ка Интернету, након чега ће комплетан саобраћај бити рутиран преко секундарног линка - долазак ел. енергије предвиђен је после 11:30h.
 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.