Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

RADIONICA O PREDLOGU IZMENA I DOPUNA ZBS-A

Ministarstvo saobraćaja je početkom 2013. godine, formiralo Radnu grupu za izradu nacrta o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Zadatak Radne grupe je da sagleda probleme primene ZBS-a i predloži izmene i dopune Zakona, u cilju njegovog unapređenja. Imajući u vidu potrebu da se sveobuhvatno i detaljno sagleda problematika primene postojećeg Zakona o bezbednosti saobraćaja, kao i potrebu da se Zakon unapredi u skladu sa postojećim izazovima, neophodna je razmena iskustava svih subjekata koji se susreću sa problematikom bezbednosti saobraćaja.

Na ovom sajtu je prikazan predlog izmena i dopuna Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i ostalih podzakonskih akata koji je pripremila Radna grupa. Crvenom bojom su označene predložene izmene ZBS-a, u odnosu na postojeći tekst Zakona.

Pozivamo Vas da iznesete Vaše stavove, sugestije, komentare na predložene izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Nakon sagledavanja svih sugestija i komentara na predložene izmene ZBS-a, Radna grupa će definisati konačan predlog izmena i dopuna Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Za pregled Predloga izmena i dopuna ZBS-a kliknite ovde ili na link na vrhu stranice.

 

 
© Univerzitet u Beogradu - Saobracajni fakultet 2006-2010.