Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

РАДИОНИЦА О ПРЕДЛОГУ ИЗМЕНА И ДОПУНА ЗБС-А

Министарство саобраћаја је почетком 2013. године, формирало Радну групу за израду нацрта о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима. Задатак Радне групе је да сагледа проблеме примене ЗБС-а и предложи измене и допуне Закона, у циљу његовог унапређења. Имајући у виду потребу да се свеобухватно и детаљно сагледа проблематика примене постојећег Закона о безбедности саобраћаја, као и потребу да се Закон унапреди у складу са постојећим изазовима, неопходна је размена искустава свих субјеката који се сусрећу са проблематиком безбедности саобраћаја.

На овом сајту је приказан предлог измена и допуна Закона о безбедности саобраћаја на путевима и осталих подзаконских аката који је припремила Радна група. Црвеном бојом су означене предложене измене ЗБС-а, у односу на постојећи текст Закона.

Позивамо Вас да изнесете Ваше ставове, сугестије, коментаре на предложене измене и допуне Закона о безбедности саобраћаја на путевима. Након сагледавања свих сугестија и коментара на предложене измене ЗБС-а, Радна група ће дефинисати коначан предлог измена и допуна Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

За преглед Предлога измена и допуна ЗБС-а кликните овде или на линк на врху странице.

 

 
© Faculty of Transport and Traffic Engineering, Belgrade 2006-2010.