Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Program stručne prakse u NIS-u za studente Saobraćajnog fakulteta

Naftna industrija Srbije je otvorila svoja vrata za studente završnih godina Saobraćajnog fakulteta zainteresovane za obavljanje stručne prakse.

Program prakse, zavisno od pozicija traje od dve nedelje do tri meseca i realizovaće se u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu. Obezbeđen je prevoz za polaznike prakse koji bi putovali u Novi Sad i Pančevo, a tokom trajanja prakse svakom praktikantu će biti dodeljen lični mentor uz čiju podršku će raditi i na kraju obavljene prakse moći da dobije potvrdu i eventuelnu preporuku.

Poziv je upućen studentima Univerziteta u Beogradu i Univerziteta u Novom Sadu, a rok za prijavljivanje ističe 28. juna 2011. godine

Za studente Saobraćajnog fakulteta otvorene su sledeće pozicije:

-      departman za drumski i gradski saobraćaj – Praktikant u sektoru tehnološkog transporta – 2 mesta
-      smer elektronika/automatika/telekomunikacije/merenja – Praktikant u službi za industrijsku automatizaciju, Rafinerija Novi Sad – 1 mesto


Prijava se vrši elektronskim putem popunjavanjem on-line formulara na www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Pri popunjavanju prijave potrebno je uneti POTVRDU koja se odnosi na potvrdu o redovnom studiranju ili skenirane prve i poslednje stranice indeksa (overene). Na navedenom sajtu nalaze se i detaljni opisi radnih mesta na kojima će praktikanti obavljati praksu, kao i uslovi koje bi kandidati trebalo da ispunjavaju.

Rok za prijave: 28.juni 2011.


                         

 
© Univerzitet u Beogradu - Saobracajni fakultet 2006-2010.