Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Програм стручне праксе у НИС-у за студенте Саобраћајног факултета

Нафтна индустрија Србије је отворила своја врата за студенте завршних година Саобраћајног факултета заинтересоване за обављање стручне праксе.

Програм праксе, зависно од позиција траје од две недеље до три месеца и реализоваће се у Београду, Новом Саду и Панчеву. Обезбеђен је превоз за полазнике праксе који би путовали у Нови Сад и Панчево, а током трајања праксе сваком практиканту ће бити додељен лични ментор уз чију подршку ће радити и на крају обављене праксе моћи да добије потврду и евентуелну препоруку.

Позив је упућен студентима Универзитета у Београду и Универзитета у Новом Саду, а рок за пријављивање истиче 28. јуна 2011. године

За студенте Саобраћајног факултета отворене су следеће позиције:

-      департман за друмски и градски саобраћај – Практикант у сектору технолошког транспорта – 2 места
-      смер електроника/аутоматика/телекомуникације/мерења – Практикант у служби за индустријску аутоматизацију, Рафинерија Нови Сад – 1 место


Пријава се врши електронским путем попуњавањем он-лине формулара на www.razvojkarijere.bg.ac.rs. При попуњавању пријаве потребно је унети ПОТВРДУ која се односи на потврду о редовном студирању или скениране прве и последње странице индекса (оверене). На наведеном сајту налазе се и детаљни описи радних места на којима ће практиканти обављати праксу, као и услови које би кандидати требало да испуњавају.

Рок за пријаве: 28.јуни 2011.


                         

 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.