Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Стручна пракса у компанији Телеком Србија

Centar za razvoj karijereTelekom Srbija


Обавештавамо Вас да је компанија Телеком Србија отворила позив за обављање обавезне стручне праксе за студенте Универзитета у Београду током 2016. године.

Предвиђено је да током 2016. године буде организована пракса за 80 студената завршних година првог степена студија, који имају просек студија изнад 8,00. Потребни образовни профили: телекомуникације, рачунарска техника, информациони системи и технологије, програмирање, статистика и информатика, маркетинг, менаџмент.

Обавезна стручна пракса се обавља на основу утврђеног наставног плана и програма, а за сваког студента на пракси биће обезбеђена менторска подршка. Предвиђено трајање праксе је до месец дана, а почетак праксе биће дефинисан у договору ментора и студента.

Позивају се студенти са Електротехничког факултета (Телекомуникације, информациони системи, Рачунарска техника и информатика), Саобраћајног факултета (Телекомуникације), Факултета организационих наука (менаџмент, Информациони системи и технологије), Математичког факултета (програмирање), Филозофског факултета (психологија), Факултета политичких наука (комуникологија) и Економског факултета (Финансије, банкарство и осигурање, Рачуноводство, ревизија и финансијско управљање) да се пријаве за реализацију стручне праксе.

Реализација обавезне стручне праксе ће се, на основу потписаног Уговора о сарадњи између компаније Телеком Србија и Универзитета у Београду обавити преко Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената који ће прикупљати пријаве и обавити предселекцију.

За пријављивање за праксу потребно је да студенти пошаљу своју биографију и оверен и потписан упут за праксу који издаје факултет са назначеним жељеним периодом обављања праксе и дужину трајања праксе која је предвиђена студијском програмом. Напомињемо да Телеком Србија задржава право да одбије захтев студента услед обимности посла у одређеном периоду године.


Начин пријаве: Попунити ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР (на линку: http://goo.gl/forms/8nlqgueccy) и послати документа најкасније до 13.марта 2016. на адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели са назнаком „Пракса у Телекому“.
 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.