Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Конкурс за доделу стипендија

Поштовани,

GDI GISDATA доо Београд наставља са већ традиционалном акцијом доделе стипендија у форми едукације за студенте факултета и високих струковних школа чији је оснивач Република Србија. Као национални и регионални лидер у области географских информационих система (ГИС) и као друштвено одговорна фирма, GDI GISDATA ће и овог пута доделити стипендије студентима одабраним на конкурсу, са циљем додатне едукације студената  заинтересованих за ову област. На основу претходних искустава, овога пута смо продужили трајање едукације и на практични део, са циљем да студенти добитници стипендије одраде и самостални практични рад по свом избору, како би стекли и практична искуства.

У прилогу Вам достављамо позив на конкурс, те Вас молимо да исти истакнете на огласним таблама и wеб порталу Ваше институције, како би студенти били благовремено обавештени. Позив ће Вам такође бити достављен путем регуларне поште, а биће оглашен и путем Инфостуд портала.


КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА
у форми едукације за област географских информационих Система (ГИС)

GDI GISDATA доо Београд отвара конкурс за доделу стипендија студентима факултета и високих струковних школа. Стипендија подразумева едукацију у области географских информационих система (ГИС) на водећој глобалној ГИС платформи - Esri ArcGIS. Едукација подразумева интензиван курс у трајању од 5 радних дана након кога се организује радионица у трајању од 10 радних дана. Радионица подразумева самосталан или групни рад на одабраним студентским ГИС пројектима, уз асистенцију инструктора. Право учешћа имају сви редовни студенти факултета и високих струковних школа чији је оснивач Република Србија.

Сви заинтересовани студенти треба да доставе:
1.    Биографију
2.    Мотивационо писмо са јасно исказаном мотивацијом за учење и рад у области ГИС-а
3.    Предлог и концепт идејног ГИС пројекта који би био предмет разраде на радионици у оквиру едукације (не дуже од 1 стране А4)

Документација се доставља у електронском облику (Microsoft Wорд документ или PDF документ) на следећу е-маил адресу: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели   са назнаком “За конкурс за доделу стипендија”. Након примарне селекције одабрани кандидати ће бити позвани на интервју.

Рок за подношење пријава је 15.02.2016. године.

Више информација можете добити на следеће e-mail адресе:
Војкан Гајовић – Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Душица Србовић – Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.