Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Први српски конгрес о путевима

Обавештавамо Вас да ће се 5 и 6. јуна 2014. године у Београду одржати Први српски конгрес о путевима. Пројектовање и изградња путева увек су били једни од важних генератора развоја једне земље. Њихово правилно одржавање и одговорно управљање говоре о односу према садашњости али и будућности. Све то заједно, са одрживим развојем и заштитом околине чини трагове будућег развоја које конгрес великог опсега може и треба да дефинише, аналазира и одреди даље смернице.

Успех овако престижног скупа гарантују институције и људи који су га замислили и који су спремни да га одрже на највишем стручном нивоу. Програмски одбор чине људи од ауторитета, чији досадашњи професионални рад обезбеђује квалитетан избор реферата и излагања. Организациони одбор је тим људи који су спремни да све своје способности и знање ставе у функцију успешне организације ове значајне манифестације. У почасном одбору ће бити људи из Министарстава Србије који ће својим ангажовањем конгресу дати неопходни државни али и међународни значај.

Позивамо све домаће и иностране стручњаке да изнесу виђења, искуства и стручне радове о актуелним темама за следеће области путева:
- Студије и пројектовање
- Одрживи развој и заштита околине
- Стратегија развоја путног транспортног система
- Управљање путевима
- Финансирање градње и одржавање путне инфраструктуре
- Грађење и одржавање путева
- Безбедност саобраћаја на путевима

За учеснике је превиђена котизација на нивоу оних које су уобичајене у нашем региону (са попустом за раније уплате). Студенти и особе у пратњи ће имати 50% попуста на тако дефинисане котизације. Током конгреса, али у данима после његовог одржавања, у понуди ће бити широки спектар обилазака Београда и излета у околини града.
Позивамо спонзоре да што пре подрже Први српски конгрес о путевима и промовишу своје фирме на овом међународном скупу бирајући спонзорски пакет који им највише одговара.

Све неопходне информације о конгресу можете наћи на интернет презентацији: www.kongresoputevima.rs на којој ће се стално ажурирати вести о конгресу, али ће то бити и главно место за достављање абстраката (рок: 15. децембар 2013.) и готових радова (рок: 15. март 2014.).

Организатори конгреса
Српско друштво за путеве “Виа-Вита”
ЈП “Путеви Србије”
Контакт:
Српско друштво за путеве “Виа-Вита”, Кумодрашка 257, 11000 Београд, Србија
Тел/фаx: +381 11 2493 134, Е: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.