Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Извештај комисије за акредитацију и проверу квалитета

Имам част и задовољство да Вас обавестим да је Републичка Комисија за акредитацију и проверу квалитета на седници одржаној 08.11.2013. године донела  и званично усвојила “Извештај о спољашњој провери осигурања квалитета високошолске установе академских студија: Саобраћајни факултет Универзитета у Београду.”

У опшрином извештају на 29 страна који је сачинила наведена Комисија, а чији ћемо Вам интегрални тект у целини доставити за наредну седницу Наставно- научног већа у својим закључима навела следеће:

“…Саобраћајни факултет Универзитета у Београду је квалитетно израдио извештај о самовредновању и SWOT анализе за све стандарде, чиме су Одбор за квалитет са руководством и учешћем наставног и ненаставног особља и студената показали да су стално опредељени ка унапређењу квалитета наставног и научног процеса.
Посебно истичемо одлично уређен простор, савремено опремљене лабораторије, учионице и амфитеатре за квалитетно извођење наставе на свим нивоима образовања саобраћајнох инжењера.

Факултет је одлично органозован, има квалитетне наставнике, сараднике и ненаставно особље и створио је одличне услове за школовање висококвалитетних квадрова саобраћајног инжењерства за понос Републике Србије.

На крају Комисија за акредитацију и проверу квалитета (КАПК) се захваљује особљу и студентима Саобраћајног факултета из Београда на примереној сарадњи током спољашње провере квалитета њихове установе.

Истовремено КАПК се нада да ће Саобраћајни факултет у Београду, дате коменатре, препоруке и сугестије искористити за унапређење квалитета рада високошколске установе у свим областима рада, наставном и научном процесу”.

С поштовањем,
Декан Саобраћајног факултета
Проф. др Бранимир Станић
 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.