Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Семинар за испитиваче у ауто школама

Обавештавамо Вас да се на Саобраћајном факултету, Универзитета у Београду, Војводе Степе 305, у периоду од 20. до 25. јануара 2014 и од 27. јануара до 01. фебруара 2014, одржавају Семинари за стручно усавршавање кадрова у области безбедности саобраћаја – ИСПИТИВАЧЕ НА ВОЗАЧКОМ ИСПИТУ. У оквиру наведених Семинара је предвиђено организовање два различита куса и то у складу са потребама полазника. Наиме, како лицeнцирани предавачи у ауто-школама поседују одређени ниво знања неопходан за испитиваче у ауто-школама, за њих је организован скраћени курс, са тематским целинама које они морају да полажу.

За полазнике Семинара је организован комплетан СЕМИНАР на коме ће бити организована настава и консултације из свих тематских целина које се полажу на испиту за испитиваче организованом од стране Агенције за Безбедност саобраћаја Републике Србије.

За лиценциране предаваче у ауто-школама је организован СКРАЋЕНИ СЕМИНАР, на коме неће бити организована настава и консултације из тематских целина које лиценцирани предавачи не полажу на испиту за испитиваче организованом од стране Агенције за Безбедност саобраћаја Републике Србије.

Због бољег прилагођавања обавезама полазника, у оквиру оба курса Семинара биће организоване по две групе полазника и то једна која ће похађати наставу радним данима у послеподневним сатима и друга која ће наставу похађати данима викенда.

Пријава за СЕМИНАР
се може доставити на наведену email адресу или лично.
контакт особа: Ненад Марковић, дипл. инж.
+ 381 (0) 11 3091270
+381 (0) 64 6356777
email:  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.