Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Обавештење за студенте I године који конкуришу за смештај у студентске домове

Право на смештај у Установу за смештај студената имају студенти први пут уписани у прву годину основних студија првог степена чије се школовање финансира  из буџета Републике Србије, који имају држављанство Републике Србије или државе у региону и чије пребивалиште није у седишту високошколске установе на којој студирају.

Рок за пријављивање на конкурс
- студенти I године студија (бруцоши) који су уписани на терет буџета конкурсну документацију предају искључиво ЛИЧНО у периоду од 01. 09 до 15 09. 2013. године од 08 до 15 часова  у студентском дому «Карабурма», ул  Мије Ковачевића 7б, Београд.
Напомена:
- у наведеном року за пријављивање једини нерадни дан биће недеља 08.09.2013. године изузетно ове календарске  године последњи дан за конкурисање биће понедељак  16.09.2013. године до 15  часова

Студенти подносе следећа документа:
- Пријава за семештај у студентски дом (купује се приликом конкурса у студ.  дому Карабурма )
- Оверене фотокопије сведочанстава о завршеном I, II,  III  и  IV разреду средње школе (пре предаје оригинала за упис на факултет оверити фотокопије).
- Уверење о упису године студија (први пут) и да се школовање финансира из буџета Републике Србије;
- Уверење о просечном месечном приходу по члану домаћинства од 01. јануара до 30. јуна 2013. године. (оверава надлежни општински орган из места пребивалишта кандидата а образац се може купити на благајнама  студентских домова Установе Студентски центар *Београд* или преузети са интернет странице Установе www.sc.rs.
- Индекс и лична карта на увид


Напомена:
- студенти чије је пребивалиште на територији АП Косово и Метохија а нису у могућности да прибаве уверење о приходу по члану породице, доносе фотокопију личне карте и оригинал на увид.
- студенти који су средњу школу завршили пре 2013. године дужни су да донесу правдање (војну књижицу, радну књижицу, уверење о претходном студирању ....) за године од завршетка средње школе до уписа на факултет

ЗА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОБРАТИТЕ СЕ СЛУЖБИ СМЕШТАЈА УСТАНОВЕ
Телефони: 011/334-0043   011/334-0324
Адреса: ул Ђушина 5а, Београд
 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.