Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Универзитетска радна пракса 2013.

tablica2013

Универзитет у Београду и Градска Управа града Београда позивају студенте Универзитета у Београду, Универзитета Уметности и студенте Високе туристичке, Високе електротехничке и Високе хотелијерске школе да се укључе у програм Универзитетске радне праксе.

 

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду спроводи овај програм већ четврту годину за редом и студенти имају прилику да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама.

 

Ове године прилику да стекне радно искуство кроз овај програм добиће 268 студената завршних година и апсолвената различитих образовних профила.

 

У програму БГ ПРАКСЕ 2013 учествује 22 градска предузећа, 12 секретаријата и служби Градске управе, 6 установа културе и 10 градских општина града Београда.

 

БГ ПРАКСА 2013 почиње крајем маја 2013. године. Студентима на пракси биће обезбеђени маркица за превоз и топли оброк и у току трајања праксе неће имати трошкове те врсте. Пракса ће трајати четири месеца, а студенти ће имати непосредно одређеног ментора, који ће им бити на располагању током целог циклуса праксе.

 

Конкурс је отворен од 18. марта до 8. априла 2013. године.

 


За студенте Саобраћајног факултета обезбеђено је 15 места за праксу у следећим предузећима:

Beograd-putBVKlogovektorcistocafinalDirekcijafinalGradska-upravaGSPParking-S


Погледајте интегрални текст КОНКУРСА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ УНИВЕРЗИТЕТСКЕ РАДНЕ ПРАКСЕ

Погледајте ВОДИЧ кроз конкурс за кандидате / позиције по факултетима

 

Пријављивање за БГ Праксу се врши електронским путем, попуњавањем онлајн формулара за сваку позицију за коју сте заинтересовани. преко сајта Универзитетског Центра за развој каријере (www.razvojkarijere.bg.ac.rs). Формулар за сваку позицију налази се уз опис и услове одређене позиције за коју желите да се пријавите.

Можете се директно пријавити овде

 

 

 

 
© Универзитет у Београду - Саобраћајни факултет 2006-2010.