Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Телеком Србија отвара врата за 40 нових инжењера

Телеком Србија отвара врата за 40 нових инжењера.

Компанија Телеком Србија у сарадњи са Центром за развој каријере Универзитета у Београду позива младе са стеченом дипломом основних академских студија у области информационих технологија (на Електротехничком факултету, Факултету организационих наука, Математичком, Саобраћајном и сродним факултетима (240 ЕСПБ)) да се пријаве за отворен конкурс за пријем нових инжењера за реализацију развоја, имплементацију и одржавање софтверских и системских решења и IT сервиса у овој компанији.

Траже се млади људи са високим образовањем стеченим у области информационих система и технологија који су спремни за рад у динамичном окружењу, отворени за нова искуства, за континуирано учење и усавршавање својих знања и вештина.

Конкурс је отворен до 13.маја 2016. године.

Послодавац/организација: Телеком Србија а.д.
Позиција: Софтвер инжењер, Систем инжењер
Број места: 40
Локација: Београд
Опис: Реализација развоја, имплементације и одржавања софверских и системских решења и IT сервиса. Траже се млади људи са високим образовањем стеченим  у области информационих система и технологија који су спремни за рад у динамичном окружењу, отворени за нова искуства, за континуирано учење и усавршавање својих знања и вештина.
Услови: Диплома основних академских студија 240 ЕСПБ / на Електротехничком факултету, Факултету организационих наука, Математичком, Саобраћајном и сродним факултетима

·         Добро познавање енглеског језика

·         Комуникативност

·         Отвореност

·         Проактивност

·         Познавање нових технологија и сервиса

·         Жеља за учењем и усавршавање

Начин пријаве: CV послати на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it са назнаком: Софтвер или Систем инжењери и попунити ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР овде. Само кандидати који буду укључени у процес селекције добиће све детаљне информације телефонским путем или путем е-маила.
Рок за пријаву: 13/05/2016
 
© Faculty of Transport and Traffic Engineering, Belgrade 2006-2010.