Saobracajni fakultet
Pretraga
Home
 

Transport and Traffic Business Days 2016

Твоји дани, твоја будућност!


Шести пут заредом, у организацији Савеза студената Саобраћајног факултета одржаће се сајам послова и пракси, Transport and Traffic Businees Days, 21. и 22. марта на Саобраћајном факултету.


ttbd1


Пројекат Transport and Traffic Businees Days представља традиционално окупљање студената Саобраћајног факултета и сродних факултета из области саобраћаја, транспорта, логистике, телекомуникација и реномираних компанија које послују у нашој земљи. Самим тим, циљ нам је да омогућимо колегама развој професионалних каријера односно да се кроз синергију науке и привреде пружи шанса младим академским грађанима да покажу сав свој потенцијал и ентузијазам који поседују.

Током дводневног програма одржаће се презентације компанија учесница, интервјуи за посао као и Студија случаја, коју организујемо први пут у жељи да наши студент покажу стечено знање у решавању проблема/задатка које компаније буду задале.

ttbd2


Претходних година на овом скупу учествовало је око 20 компанија, организација, државних предузећа као што су СП Ласта, Милшпед, Delhaize Srbija, Vip mobile, Телеком, ГСП Београд, Нафтна индустија Србије, Gerbruder Weiss, а од ове године Air Serbia, Делта транспортни системи, BOSCH и други.

Више информација о самом пројекту можете пронаћи на нашем сајту http://ttbd.sfstudent.rs/ или Facebook станици Transport and Traffic Business Days.
 
© Faculty of Transport and Traffic Engineering, Belgrade 2006-2010.